Intuïtieve Reading


Jacqueline-van-der-Zalm-Reading

INTUÏTIEVE READING

Tijdens een intuïtieve reading kun je een vraag stellen over elk onderwerp dat belangrijk voor je is. Dat kan bijvoorbeeld zijn over relaties, werk, kinderen, talenten, welke werkgever het beste bij je past, waarom je met een bepaald soort mensen botst, wat er in jouw relatie met je partner of kinderen speelt. We zitten ontspannen op een stoel tegenover elkaar en ik vraag je een paar keer je naam te noemen. Op die manier stem ik me af op jouw energie en jouw essentie. Daarna volgt vanzelf jouw verhaal en al lezende, kom ik samen met jou tot de kern van jouw vraag en zul je inzichten, antwoorden en praktische handvatten krijgen.

Je zult merken dat ik vooral positief gericht ben op jouw verlangens, jouw kracht en unieke talenten, dat wat jou jou maakt want waar je aandacht aan geeft, groeit. Aandacht voor antwoorden en oplossingen voelt fijner en is constructiever dan jouw probleem uitgebreid bespreken. Natuurlijk is er aandacht en ruimte voor jouw minder fijne gedachten en gevoelens want die zijn ook een wezenlijk deel van jouw ervaring en ze hebben jou zeker iets te vertellen. Wat dat is, komt altijd naar voren in de reading. De helderheid die je tijdens een intuïtieve reading krijgt, is altijd precies datgene wat je op dat moment nodig hebt om helderheid te krijgen en te weten hoe je nu verder wilt in verbinding met je hart.

 

Door de informatie die je krijgt, kun je hoofd- en bijzaken beter scheiden, kom je weer bij jezelf en wat je werkelijke verlangen is. Een intuïtieve reading geeft meestal ook bevestiging en versterkt daardoor jouw gevoel van wat je intuïtief al wist waardoor je je zekerder voelt over wat je wilt (doen).

Toekomstvoorspellingen en het specifiek readen van de energie van anderen zonder dat ze bij de reading aanwezig zijn, voelt voor mij niet integer. De energie lezen van (huis)dieren en kleine kinderen is wel mogelijk. In de reading ligt de focus volledig op jou en hoe jij in het leven staat. Als je geïnteresseerd bent in een partnerreading, nodig ik jullie uit om samen te komen.

Een intuïtieve reading geef ik momenteel via skype.

Klik hier als je een vraag wilt stellen of als je een afspraak wilt maken voor een intuïtieve reading.