Jacqueline van der Zalm


In de jaren negentig ging ik voor de eerste keer naar een aurareader omdat ik ziek was. Ik was enorm onder de indruk van hoe snel zij tot de essentie kwam van mijn knelpunt(en) en hoe zij geen enkel oordeel had over mij of mijn situatie. Ik kreeg van haar inzicht in mijzelf en mijn situatie en ik kreeg bevestigd wat ik zelf intuïtief al gevoeld had. Tot dan toe was ik me er niet van bewust geweest hoe sensitief ik was en om hier meer over te leren heb ik bij CICO in Utrecht de 1-jarige opleiding intuïtieve ontwikkeling gedaan en aansluitend in 3 jaar tijd de (aura)healing- en (aura)readingopleiding succesvol afgerond.

Het werken met energie is nu volledig geïntegreerd in mijn leven en ik kan daardoor op elk moment energie lezen door me bewust af te stemmen. Er zijn ook andere manieren van energie lezen zoals bijvoorbeeld communiceren met (jouw) gidsen en dierbare overledenen. Energie lezen is fantastisch om te doen. Het is zo fijn mijn klanten hiermee van dienst te zijn en die hoge frequenties te voelen.

De laatste jaren was mijn grootste inspiratiebron Abraham Hicks. De leringen van Abraham over de wet van de aantrekkingskracht zijn helder, consistent en zonder enig oordeel.

De laatste tijd ligt mijn focus meer op in het hier en nu aanwezig zijn bij alles wat er is, vooral geïnspireerd door Kyle Cease. De wetenschap dat alles al goed is zoals het nu is en dat we niet meer ons best hoeven te doen ergens anders te komen, voelt als waarheid voor mij. Als we kunnen waarnemen en laten zijn wat er allemaal in ons is en omhoog komt, kan het moeiteloos integreren en maken we ruimte om de dingen waar we naar verlangen naar ons toe te laten komen. Ook het boek van Mary O’Malley ‘What’s in the way, is the way’ is een bron van inspiratie voor me.

Mijn opleiding en de inmiddels honderden readings die ik heb gegeven, hebben mij geleerd om te readen vanuit mijn hart, zonder oordeel over jou, jouw dierbaren of jouw situatie. Wat ik het liefste wil, is  jou inspireren om je te richten op wat voor jou werkelijk belangrijk is, jouw eigen antwoorden te vinden en in te zien wat een enorme invloed jij hebt op jouw leven en dat je niet zo afhankelijk bent van jouw omgeving als je vaak denkt. Readen is mijn passie! Ik krijg jou te zien zoals je in essentie bent, zonder rollen en maskers, krachtig en vol potentie. Ik houd van de snelheid waarmee een intuïtieve reading inzicht geeft, je tijdens de reading shifts maakt en op een nieuwe manier verder kunt. In  gesprekken met jou zou ik hier veel langer over doen.

Intuïtieve readings, channelings of coaching zijn nooit een vervanging voor een medisch consult. Wel kunnen ze inzicht en ondersteuning geven.