Channeling


Jacqueline-van-der-Zalm-Healing

Intuïtieve channeling

Al lange tijd lees ik energie van mensen, groepen en situaties en dat levert veel informatie, bewustwording en heerlijke inzichten op.
Tijdens een reading ben ik vooral afgestemd op jouw Essentie maar in de loop der tijd ben ik ook op andere manieren informatie gaan ontvangen. Ik merkte dat ik ook kan communiceren met gidsen, dierbare overledenen en anderen bronnen van liefdevolle begeleiding.  Alles is immers energie en er is zoveel meer dan wij weten.

Tijdens een mediumsessie maak ik contact met jouw dierbare overledene(n) zodat je vragen kunt stellen, geruststelling en healing kunt ontvangen. Deze sessies verlopen altijd heel ontspannen en brengen mijn klanten veel rust. Dat komt omdat de overledene de persoonlijke eigenschappen en gevoelens die hij in zijn aardse leven had, achtergelaten heeft. Hij of zij is geëxpandeerd naar de pure positieve energie die we in essentie allemaal zijn en staat liefdevol klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

E

Als je niet weet wat voor een soort sessie je wilt boeken, dan hoef je geen keuze te maken. Op het moment dat je een sessie krijgt, komt altijd dat wat het meest belangrijk voor jou is om te horen, naar voren uit de bron die op dat moment het beste bij jouw energie past.

Je mag de sessie zelf opnemen met je mobiele telefoon als je in mijn praktijk bent. Als de sessie via zoom verloopt, neem ik hem voor je op en krijg je hem later via de mail toegestuurd.

Als je een afspraak wilt maken voor een channeling, klik dan hier.