Referenties


Het was verbijsterend spot on voor mijn zoon S.(10 jr). Het heeft sindsdien van alles weer in beweging gezet. Daar ben ik je enorm dankbaar voor. Als iemand nu aarzelt zou ik zeggen DOEN!! Het is het meer dan waard. Ze is supergoed! Liefs Jora XX

Jora 2021

Je reading was to the point, je legde meteen de vinger op de juiste plek. Dit gaf mij een bevestiging maar ook wat voor mij nog onzichtbaar was werd hierdoor zichtbaar. Dank je wel voor je ondersteuning. Het geeft mij weer een boost voor een opstap in mijn verdere ontwikkeling! Ben op een vriendelijke, duidelijke manier weer wakker geschud. Dank je wel!

Sylvia 2021

Het was verbijsterend spot on voor mijn zoon S.(10 jr). Het heeft sindsdien van alles weer in beweging gezet. Daar ben ik je enorm dankbaar voor. Als iemand nu aarzelt zou ik zeggen DOEN!! Het is het meer dan waard. Ze is supergoed! Liefs Jora XX

Jora 2021

Jacqueline geeft de dingen door vanuit een helderheid, accuraat en to de point. Haar taal is geaard. Ik kan daadwerkelijk weer vooruit door deze reading, door de opmerkingen die ze maakt toe te gaan passen. De reading heeft mij inzichten gegeven in hoe ik mijn energie in beweging kan houden met dat waar ik blij en enthousiast voor ben en door te zetten in het moment. Ellen

Ellen 2021

Ik ben zo dankbaar voor wat je me doorgaf! Enerzijds nam t twijfel weg en anderzijds bracht het een verschuiving die ik nog steeds niet rationeel kan verklaren. Je gaf me iets aan dat ik rationeel kon volgen maar totaal niet kon voelen. Een paar dagen later mediteerde ik en er is daar een verschuiving gebeurd....energetisch ...wow. Hele warme groet, Inez

Inez 2021

“Ik zocht iemand die ons bedrijf, bestaande uit drie dames, tegelijk wilde ‘readen’. Jacqueline durfde de uitdaging wel aan. We hebben afgesproken het alleen zakelijk te houden en ons te richten op ieders kernkwaliteiten en hoe we elkaar konden versterken. Ook is er gewerkt met een gerichte vraag over het bedrijf in het algemeen. Het werd een uiterst interessante reading vol openbaringen. Jacqueline wist bij ieder van ons de kern te pakken te krijgen, wat voer op heeft geleverd voor de rest van de dag. En meer zelfs. Want feitelijk hebben we hierdoor het zetje gekregen wat het bedrijf op dat moment nodig had en wat zeker zijn vruchten zal gaan afwerpen in de toekomst”.

Esther – bedrijfsreading

Het overlijden van mijn zus en later mijn vader triggerde bij mij gemis, verdriet en onmacht en ik bleef met een aantal belangrijke vragen zitten. Tijdens de mediumsessie met Jacqueline, waarin zij dingen beschreef die ze niet kan weten, zijn er puzzelstukje op zijn plek gevallen en werd ik steeds rustiger. Ook raakte ik er gaandeweg van overtuigd dat de dood niet bestaat. Vreemd maar ook heel mooi want als ik nu heel bewust aan bijv. vader denk voelt het gewoon of die er is.. ik zie hem alleen niet. Het liefst zou ik iedereen erover vertellen maar de meesten begrijpen het niet….dit is nog beter dan verliefd zijn haha

Ivica – reading/mediumsessie

Jacqueline heeft het talent om je liefdevol naar de kern te leiden. Door haar heldere blik, krijg je inzicht in de situatie waarbij ze uitzoomt naar het proces waarin je je nu bevindt. Gedrag en gedachten worden duidelijk. Hierdoor is ze in staat om je elke keer weer met beide benen op de grond te krijgen. Dit ook met de nodige humor waardoor je met relativering kan kijken naar onze herkenbare menselijkheden. Dank je wel, Jacqueline! Nathalie, Amsterdam

Nathalie

Wat me er het meest is uitgesprongen als ik terugdenk aan de reading, is hoe makkelijk Jacqueline verbinding maakte met de energie van mijn grootmoeder en ook dat ik me ontzettend ontspannen voelde naar het einde van de reading toe. Dat gevoel bleef daarna nog uren aanhouden. Heerlijk! Sinds de reading ervaar ik ook meer innerlijke rust, is er heel veel zelftwijfel weggevallen en durf ik een pak meer op mijn eigen intuïtie te vertrouwen. Ik ervaar ook meer synchroniciteit in mijn leven; toevalligheden die naar mijn gevoel helemaal niet toevallig zijn. Ze vallen meer op, waarschijnlijk omdat ik meer op mijn intuïtie durf te vertrouwen en de signalen zo duidelijker zichtbaar/voelbaar worden.

Daisy

Jacqueline van der Zalm READING

Ik vond het heel bijzonder dat Jacqueline in de kennismakingsreading in zo'n korte tijd zo'n rake beschrijving kon geven van wat er op dit moment speelt in mijn leven. En zoals zij al vantevoren aangaf, wist ik het al diep van binnen. Maar het was fijn om dit bevestigd te horen. Na het gesprek voelde ik mij een stukje lichter en had het gevoel dat ik hier echt weer een stukje verder mee ben gekomen.

Viola

referentie-joris

Mijn reading van Jacqueline was erg goed en ik heb er een aantal dingen van geleerd. Ze vond vrij direct een paar punten in mijn leven waar ik niet helemaal lekker mee in mijn vel zat. Tijdens de reading viel alles op zijn plaats. Mede door haar directe en duidelijke vragen en antwoorden is het fijn en ontspannen communiceren met haar. Ik heb al vaker readings gehad in mijn leven maar deze vond ik het prettigst. Mocht ik weer eens goede raad nodig hebben dan zal ik haar zeker in de arm nemen.

Joris Coppenhagen

coaching-jacqueline-van-der-zalm

Een totale gedaanteverwisseling na jouw reading. In één klap is me duidelijk geworden hoe ik vastzat in de verhalen, de ultieme manier om maar niet te hoeven voelen. Toen ik later terug ging luisteren naar de opname schrok ik zo van de manier waarop ik vol overtuiging probeerde uit te leggen hoe erg mijn leven wel niet is geweest..... Dat is ook zo. Toch had ik tot nu toe niet begrepen hoe ik vast ben komen te zitten in juist die verhalen en daarmee nog meer van 'vroeger' creëerde. Na de reading was het weg, zomaar in één klap. Ik ben je dus heel erg dankbaar!

Anna

Jacqueline is iemand die duidelijk van aanpakken weet met de juiste zintuigen op de juiste plaats. Ze loodste me door de beweging van mijn proces met veel zachtheid en respect maar toch to the Point. Dank je wel!

Thomas

De reading van Jacqueline heeft ons opheldering gegeven over de situatie en de problemen waar we mee zaten. Met haar adviezen zijn wij aan de slag gegaan en die zijn goed uitgepakt. Dit komt mede door haar nuchtere en zeker niet zweverige aanpak. Haar rustige uitstraling maakt dat je je zeer op je gemak voelt, ondanks dat je je ziel bloot legt bij een onbekende. Wij raden het anderen dan ook zeker aan om bij Jacqueline een reading te volgen.

Olaf en Mariska

referentie-joris

Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik vond de sessie verhelderend, plezierig, hartelijk en bijzonder. Ik merkte lichamelijk dat ik mij minder gespannen en lichter voelde na de reading. En dat de dagen daarna dat dingen op hun plek vielen en ik inzichten kreeg over hoe dingen die Jacqueline gezegd had bedoeld waren. Het gaf mij meer openheid en vertrouwen om te delen wat er in mij leeft en de bevestiging dat ik kan kiezen wat ik graag wil. Dat alles er is. Ik ervaarde het contact als gelijkwaardig en prettig.

Vincent Voorduin

De reading van Jacqueline was verhelderend en gaf mij nieuwe inzichten. Ik vind het prettig samen met haar naar het thema waar ik mee bezig ben te kijken. Dat stimuleert mij om rustig verder te gaan met mijn proces. De reading is voor mij een waardevolle aanvulling en voelt heel helend!

Ada

Soms heb je dat je ineens klaar bent met je rot voelen en er snel iets mee wilt. Een voor mij passende en effectieve benadering heb ik bij Jacqueline gevonden. In de reading en de follow-up die ik bij haar gekregen heb zijn in korte tijd veel kwartjes gevallen. Ik had meer dan eens een aha- beleving. Met mijn ratio weet ik vaak niet goed wie ik ben en wat ik wil. Jacqueline kan in een reading meekijken op een niveau voorbij het denken en meteen naar de kern gaan. Ik heb goede en concrete inzichten en antwoorden gekregen en ik heb visuele - en schrijftips gekregen die heel fijn werkten. Haar aanpak vond ik heel prettig, aards, met humor en enthousiasme. Tijdens de tweede sessie kreeg ik een update. Een soort APK voor de ziel zeg maar 😉 Ik ben van plan regelmatig eens langs te gaan. Voor mijzelf is dat een geruststellende gedachte dat ik vanaf nu de mogelijkheid heb om het proces waarin ik zit af en toe eens langs een meetlat te kunnen leggen. Jacqueline bedankt 😉

Gert Roelofs

Jacquelines readings zijn erg verhelderend. Ze heeft direct door wat je bezighoudt op dat moment, wat er speelt in je leven en waar je knelpunt zit. Ik voelde me onrustig maar kon niet goed ontdekken waar het door kwam, laat staan dat ik wist wat ik eraan kon doen. Tijdens de readings werd dat duidelijk. Jacqueline kon in normaal Nederlands, in duidelijke taal, zonder zweverig gedoe, onder woorden brengen wat mij niet lukte. Ook gaf ze me tastbare en haalbare handvatten die ik nodig had om met mijn situatie om te gaan. Na deze aanpassing in mijn gedachten en handelingen voelde ik me veel beter, opgelucht. Jacquelines readings zijn dicht bij haarzelf. Niet al die poespas van aarden, je openstellen etc. Gewoon rustig (onder het genot van een kopje thee) een 'gesprek' voeren.

Elise Rosa Gastaldo-Visser