Jacqueline van der Zalm


In de jaren negentig ging ik voor de eerste keer naar een aurareader omdat ik chronisch vermoeid was en geen idee had waar het vandaan kwam en wat ik eraan zou kunnen doen. Ik was enorm onder de indruk van hoe snel zij tot de essentie kwam van mijn knelpunt(en) en hoe zij geen enkel oordeel had over mij of mijn situatie. Ik kreeg van haar inzicht in mijzelf en mijn situatie en ik kreeg bevestigd wat ik zelf intuïtief al gevoeld had. Tot dan toe was ik me er niet van bewust geweest hoe sensitief ik was en om hier meer over te leren heb ik bij CICO in Utrecht de 1-jarige opleiding intuïtieve ontwikkeling gedaan en aansluitend in 3 jaar tijd de (aura)healing- en (aura)readingopleiding succesvol afgerond.

Readen is altijd mijn passie geweest! Ik krijg jou te zien zoals je in essentie bent, zonder rollen en maskers, krachtig en vol potentie. Ik houd van de snelheid waarmee een intuïtieve reading inzicht geeft, je tijdens de reading shifts maakt en op een nieuwe manier verder kunt. In  gesprekken met jou zou ik hier veel langer over doen. Naast readen ontvang ik vaak boodschappen via channeling. Daarin stel ik me open voor wat er door wil komen vanuit Source. Dit voelt minder actief voor mij dan reading.

Het werken met energie is nu volledig geïntegreerd in mijn leven en ik kan daardoor op elk moment energie lezen door me bewust af te stemmen. Er zijn ook andere manieren van energie lezen zoals bijvoorbeeld communiceren met gidsen en dierbare overledenen. Energie lezen vind ik echt fantastisch om te doen. Het is zo fijn mijn klanten hiermee van dienst te zijn en die hoge frequenties te voelen. De laatste jaren was één van mijn grootste inspiratiebronnen Abraham Hicks. De leringen van Abraham over de wet van de aantrekkingskracht zijn helder, consistent en zonder enig oordeel.

De laatste tijd ligt mijn focus meer op in het hier en nu aanwezig zijn bij alles wat er is en loslaten van wat niet meer bij me past aan gedachten, patronen en gevoelens geïnspireerd door De Sedona Methode. De wetenschap dat alles waarnaar we verlangen energetisch al aanwezig is en dat we we er alleen maar op in hoeven tunen, voelt als bijna te eenvoudig om waar te zijn. Door zoveel mogelijk weerstand los te laten, kom je uiteindelijk uit bij wie je werkelijk bent, een puur Goddelijk wezen dat hier een fysiek leven leeft.
Iets anders wat ik zo goed mogelijk beoefen, is het observeren van alles wat zich in mij afspeelt aan gevoelens, gedachten, sensaties, overtuigingen. Ik heb gemerkt dat als ik geen weerstand bied, alles moeiteloos oplost en integreert. Daarmee maken we ruimte om de dingen waar we naar verlangen naar ons toe te laten komen.

Mijn opleiding en de inmiddels honderden readings die ik heb gegeven, hebben mij geleerd om te readen vanuit mijn hart, zonder oordeel over jou, jouw dierbaren of jouw situatie. Wat ik het liefste wil, is  jou inspireren om je te richten op wat voor jou werkelijk belangrijk is, jouw eigen antwoorden te vinden en in te zien wat een enorme invloed jij hebt op jouw leven en dat je niet zo afhankelijk bent van jouw omgeving als je vaak denkt.

Intuïtieve readings, channelings of coaching zijn nooit een vervanging voor een medisch consult. Wel kunnen ze inzicht en ondersteuning geven.