Sprankelcoaching


Jacqueline-van-der-Zalm-Coaching

Intuïtieve coaching

Naast een reading of channeling, kun je ook intuïtieve coachingssessies afspreken. We gaan samen rustig kijken naar wat voor jou de leukste en gemakkelijkste manier is om dat wat je graag wilt, bewust te creëren. Tijdens de sessie(s) zullen we kijken naar waar je nu staat en hoe je bewust  jouw gelukkige relatie, die gewenste baan, een betere gezondheid of wat je ook maar wilt, kunt creëren. Je zult merken dat je jouw leven helemaal zelf in de hand hebt en hoe eenvoudig het is om jouw wensen realiteit te laten worden. Het is vooral een kwestie van ontspannen en spelen, je openen en ontvangen wat al van jou is.

I

Mijn manier van coachen is gebaseerd op de wet van de aantrekkingskracht. In een sprankelsessie stemmen we samen af op een wens die jij werkelijkheid wilt laten worden door alvast te gaan voelen hoe het voelt als jouw verlangen al gemanifesteerd zou zijn. Uiteindelijk gaat het je om de gevoelens die je hoopt te voelen als je die heerlijke baan, die droompartner, dat fantastische lichaam of wat je maar wilt, hebt. Hoe leuk is het als je die gevoelens nu al kunt oproepen en oefenen? De fysieke manifestatie volgt dan vanzelf omdat je weerstand (twijfel, onzekerheid, onwaardigheid, moeite e.d.) is weggevallen. Je voelt je immers al goed en je hebt die fysieke manifestatie niet nódig. Dan heb je de omstandigheden gecreëerd waarin dat wat je wilt, moeiteloos jouw ervaring in kan stromen.

Dit is een manier van bewust creëren die misschien anders is dan je gewend bent maar ik heb al vele malen gezien hoe krachtig dit werkt in mijn eigen leven en dat van mensen om mij heen.

Als je een afspraak wilt maken voor sprankelcoaching, klik dan hier.

De sessies vinden plaats via skype.